Kan ik haar lichter verven?

Met onze Toujours haarverf kun je, op jouw ongeverfde haar, 3 tot 4 max 5 tinten lichter verven. !! let wel op dit is enkel mogelijk vanaf een kleurhoogte 5 en lichter!! Dus bekijk dit goed vooraf in het kleurenboek, om te bepalen welke kleurhoogte je haar nu momenteel heeft. En alle kleuren zijn natuurlijk bepalend vanuit je eigen basiskleur en heeft je (eigen) kleur veel warmte dan zal de kleur ook standaard altijd warmer uitpakken dan je op de kaart zal uitkiezen. Dus dit kan dan ook een reden zijn om te kiezen voor een kleur met minder warmte (goud pigment)
Dus zit je zelf op kleurhoogte 5 (bruin), dan kun je als lichtste kleur kiezen voor de serie 8 (licht blond). Een uitzondering is onze 900, 11 en 12 serie, deze lichten maximaal vier tot 5 tinten op. Deze laatste kun je dus kiezen als je zelf op kleurhoogte 8 of hoger (lichter) zit.

Is je haar wel geverfd? Welke kleurhoogte heeft je haar nu? Je kunt géén lichtere kleur kiezen. Wél kun je in principe je geverfde haar weer donkerder verven. Met 3% (10vol) voor kleur op kleur (toon op toon) en fijn (dun) grijs haar, en met 6% (20 vol) voor de mode kleuren en dik stug grijs haar. Deze laatste keuze is om meer verheldering van de mode kleuren te krijgen en om de evt. dikke stugge grijze haren dekking te geven.

Geef een reactie